Julpyssel

Julpyssel för både barn och vuxna!

Julpysslande barn

Att julpyssla är uppskattat hos både barn och vuxna, och när julen närmar sig pysslas det i både hem och skola från norr till söder. Här hittar du både enkla och lite mer utmanande julpyssel av alla möjliga slag. Ibland behöver du bara vatten, minusgrader och några hinkar, som när  man ska göra en vacker islykta som lyser fint i vintermörkret.

Glöm inte att gilla vår Facebook-grupp om julpyssel för massor av tips på julpyssel!

Saker som ofta är bra att ha hemma till julpysslet är t.ex. fina snören, papper, kartong, pepparkakor, glitter och pennor, Gör egna marsipangrisar, pappersstjärnor, en egen spännande julkalender eller sprid julstämning med väldoftande nejlikoapelsiner! Under julgodis hittar du också en hel del pyssliga recept som även kan passa som julklappar. Behöver du hjälp med att slå in julklapparna? Klicka här för instruktioner! Tipsa oss gärna om bra julpyssel!

Julbak, julgodis och julens drycker

Julbaket, julgodiset och juldrycken ska vi inte heller glömma. Julförberedelserna brukar börja med julbak och tillverkning av julgodis, som dessutom är en uppskattad julklapp. Juldryckerna passar inte bara i jul utan hela hösten och vintern. Här finns noga utvalda recept och julens allra godaste smaker samlade.

Du kanske också gillar