Synas på Juligen.se

Nå direkt ut i julhandeln. Vi erbjuder möjligheter att synas på Juligen med julerbjudanden och julkampanjer av olika slag!

Här når du direkt ut till hundratusentals besökare (ca 500 000 användare under 2022) som söker julinspiration, recept på julmat, julpyssel, julpynt och julens evenemang och underhållning.

Läs mer om oss.

E-post: info@juligen.se

Telefon: 0708 111 526

4 Kommentarer

 1. linda skriver:

  påslakan hundar Disney
  pärlor låda

 2. mardin bazyan skriver:

  hej det är mardin jag bor på östergatan 15 i Gullspång jag önskar mig en nintendo swits och en hoverbord

 3. Annika Hultgren skriver:

  Varmt välkommen på http://www.WallofArt.se konstnärliga julmarknad!

  Besök Designgalleriet mellan 22-28:e november och ta del av en inspirerande utställning. Här kommer våra 30 kreatörer med sina olika konststilar presenteras i en kurerad kollektion som dessutom går att handla på plats. Det kommer finnas möjlighet att få verken signerade och även fint pakterat inför julen. Kanske du kan hitta en unik julklapp och samtidigt bidra till en konstnärlig resa?

  Duon Esteriör står för inredningen i galleriet och det kommer bjudas på glögg och pepparkakor. Även mysig julmusik utlovas.

  Öppettider:

  Mån-Fre: 10-19
  Lördag: 10-17
  Söndag: 11-17

  Adress: Kammakargatan 52, 111 60 Stockholm

  Hoppas att vi ses där!

  Varma hälsningar, Annika & Nicklas, grundare av Wall of Art

 4. Lars Andersson skriver:

  Nu kan man tydligen hjälpa en välgörenhet nrä man köper en sjukt vacker kungsgran för hemleverans!

  Kostar bara 685 kr, och då inger en Nordmann Kungsgran (en av dem bästa 175.200 cm) hemleverans till under vecka 50 samt att du får välja vilken välgöenhet som ska få 100 kr! se själva häe, barncancerfonden; http://bit.ly/1pXQNlc

  Bästa bästa!

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer jul

Julbak, julgodis och julens drycker

Julbaket, julgodiset och juldrycken ska vi inte heller glömma. Julförberedelserna brukar börja med julbak och tillverkning av julgodis, som dessutom är en uppskattad julklapp. Juldryckerna passar inte bara i jul utan hela hösten och vintern. Här finns noga utvalda recept och julens allra godaste smaker samlade.