Julmarknader

Njut av julstämningen på någon av stadens alla julmarknader! Här finns allt man kan önska sig i juletider – gediget hantverk, äkta julmat, underhållning och julkul för alla!

Sök bland julmarknaderna i Stockholm, Göteborg och nu även i övriga landet. Informationen uppdateras löpande under säsongen, så besök oss gärna igen.

Vi uppdaterar information Julmarknader löpande i slutet av oktober fram till slutet av november.

Känner du till någon julmarknad som saknas här? Tipsa oss!

Visa julmarknader

3 Kommentarer

 1. Anton Moberg skriver:

  Hej Tomten!. Jag önskar mig pengar i julklapp! / Anton.

 2. Karin skriver:

  Hej Tomte!
  Det här tredje komentarnen som jag skriver till di plus jag har skickat till dig ett brev den 24-12-2020 på mina önsklistor jag och mina syskon.

  mina sysko heter Ibram 11 år och mariam 5 år och jag 14 år. Jag ville ha en iphone 8 plus eller iphone 11 pro max för att min mobil är sönder och jag aldrigt haft en iphone till mig. Ibram ville ha sin dröm en xbox series x och mariam ville ha en lek sak för Hello kitty!
  Hälsningar Karin! God jul.

  1. Cecilia skriver:

   GOD JUL OCKSÅ KARIN!

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer jul

Julbak, julgodis och julens drycker

Julbaket, julgodiset och juldrycken ska vi inte heller glömma. Julförberedelserna brukar börja med julbak och tillverkning av julgodis, som dessutom är en uppskattad julklapp. Juldryckerna passar inte bara i jul utan hela hösten och vintern. Här finns noga utvalda recept och julens allra godaste smaker samlade.