Julbord

Välkommen till Juligens julbordsguide i samarbete med självaste Julbordsguiden.se!

 I hela Sverige finns idag ett fantastiskt utbud av Julbord att välja bland. Allt från traditionella julbord med både julskinka och grisfötter till mer exotiska och internationella varianter. Dessutom finns mängder av julbord med show och underhållning samt tema- och aktivitetsjulbord.

Besök Julbordsguiden.se för fler julbord över hela Sverige!

4 Kommentarer

 1. tomtelover24december skriver:

  Hej tomten
  Jag älskar julen. Allt med julen är verkligen helt perfekt (förutom snapsen för den gör alla pappor så konstiga och elaka? Är det ett straff för att dom inte varit snälla i år?). Jag önskar mig i alla fall en jul med massa snö, och också massa ljus så jag kan tända dom och få sommaren att komma tillbaka om det blir för kallt. Jag önskar mig också en dinosaurie, en t Rex helst men en triceratops går också bra. Sen en resa till Karibien så jag kan fånga en haj och släppa ut den i min skolas pool. Hade varit coolt om det bodde en haj där.
  Hoppas att detta inte är för mycket begärt. Tack tomten. Have a fröjdefull jul

 2. Georgiana skriver:

  Hej Tomte,
  Jag älskar dina vackra renar.Ditt lilla hus i sagorna måste vara varmt, jag älskar din röda kappa och din mjuka röst.
  Jag är en smart tjej med många drömmar som vill förverkliga dem så snart som möjligt.Jag önskar mig fred på denna runda jord ,med andligt och mentalt friska människor.Och jag skulle vilja ha en signatur från dig, till mig.Jag älskar dig tomte.
  Mvh Georgiana

 3. wilma skriver:

  hej tomten! jag önskar mig en ipad. Och gosekanin! och kläder

 4. Melwin skriver:

  Hej tomten! Jag älskar dig och dina nissar! En nisse har redan flyttat in hos mig … Men här är min önskelista

  Önskelista:
  Strumpor,keps,FIFA23,NHL23, Det här kanske låter lite dyrt men 5000kr och sen övrigt.

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer jul

Julbak, julgodis och julens drycker

Julbaket, julgodiset och juldrycken ska vi inte heller glömma. Julförberedelserna brukar börja med julbak och tillverkning av julgodis, som dessutom är en uppskattad julklapp. Juldryckerna passar inte bara i jul utan hela hösten och vintern. Här finns noga utvalda recept och julens allra godaste smaker samlade.