Delikatessrödkål

Delikatessrödkål

En frisk variant av rödkål med äpplen och rödlök.

Portioner/mängd: 4-6 portioner

Ingredienser

  • 1 kilo rödkål (i strimlor)
  • 1 rödlök (i klyftor)
  • 3 st syrliga äpplen (i klyftor)
  • 1 tesked salt
  • 1 kryddmått nejlikor (malda)
  • 1 kryddmått kryddpeppar
  • 2 matskedar ättika (12 %)
  • 3 matskedar ljus sirap

Gör så här

  • 1

    Blanda rödkål, rödlök, äpplen, salt, kryddnejlikor, kryddpeppar, ättika och sirap i en gryta och koka på svag värme under lock i ca 30 minuter.

  • 2

    Smaka av och tillsätt ytterligare kryddor om så behövs.

Recept skapat av:

Tyckte du om det här receptet? Sätt gärna betyg och kommentera!

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *