Ägghalvor med löjromsfraiche

Ägghalvor med löjromsfraiche

Ägghalvor fungerar alltid på julbordet! Här är en härlig variant med löjrom och Créme Fraiche.

Portioner/mängd: 4 portioner
Tillagningstid: 10min

Ingredienser

  • 4 st hårdkokta ägg
  • 2 matskedar Créme Fraiche
  • 2 matskedar löjrom
  • ½ rödlök (finhackad)
  • svartpeppar (nymald)
  • dillvippor

Gör så här

  • 1

    Skala och dela äggen på hälften. Gröp ur gulan och blanda med creme fraiche, löjrom och rödlök.

  • 2

    Fyll ägghalvorna med blandningen och strö över nymalen peppar, dekorera med dill och lite hackad lök.

Recept skapat av:

Tyckte du om det här receptet? Sätt gärna betyg och kommentera!

4 Kommentarer

  1. Git skriver:

    Fråga: har ni verkligen blandat löken med övriga ingredienser? Ser ut som att det bara ligger hackad lök ovanpå.

    1. jultomten skriver:

      Det är ett recept från Norrmejerier men ja, det mesta av löken ska vara iblandad. Lite sparat till att ha ovanpå.

  2. Jag skriver:

    Hur fan kan det ta 1.5 timmar???

    1. jultomten skriver:

      Haha, det kan man fråga sig! Nu har vi uppdaterat till 10 min!

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *