Enbärsgravad sill

Enbärsgravad sill

Denna sill blir läckert julig med både enbär och dill!

Portioner/mängd: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 matsked enbär
  • ½ tesked vitpeppar (hel)
  • 1 tesked salt
  • 1 tesked strösocker
  • 1 deciliter dill (finhackad)
  • 1 deciliter Crème Fraiche
  • 1 förpackning Abbas 5-minuterssill

Gör så här

  • 1

    Stöt enbär och vitpeppar i en mortel.

  • 2

    Blanda med salt, socker, hackad dill och Crème Fraiche.

  • 3

    Skär sillen i bitar på tvären och blanda med enbärsmarinaden. Låt stå svalt ett par timmar innan servering.

Recept skapat av:

Tyckte du om det här receptet? Sätt gärna betyg och kommentera!

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *