Min Önskelista

Min Önskelista

Vad önskar du dig i julklapp?

Här kan du enkelt skicka din önskelista till släkt och vänner! Fyll i vilka julklappar du önskar dig, och e-postadresserna till alla du vill skicka din önskelista till. Under utveckling…

Mer julkul

4 Kommentarer

 1. wildaflorin@gmail.com skriver:

  Jag undrar mig skateboard
  Jag önskar mig hundvalp
  Hämta mig pengar
  Julen hela tiden
  Iphone 12
  Skrivbord
  Godis godis
  Tänd lampa
  Rullskridskor
  Dator
  Playstation

  1. Knubbig man med dräkt och skägg som bryter sig in hos hus. Och som alla barn gillar samt som jag gillar barn. Med andra ord tomten. skriver:

   Godmorgon!
   Jag undrar också på en skateboard! Vilket inträffande!
   Ooohhh! Godis godis är alltid gott! Specielt när det är just godis godis.
   ”Tänd lampa”, vad menar du? Vill du ha en tänd lampa eller en lampa som aldrig tänds, eller kanske en lampa som kan tändas?
   Jag kommer inte ge dig jul hela tiden för att då skulle jag bli omedvetslös med tanke på allt jobb jag behöver göra, alltså tvinga mina nissar att jobba åt mig och rida på flygande renar medans jag sitter och byrter mig in i hus och äter upp deras kakor.

 2. sigurd skriver:

  jag vill inte få smisk

  1. Paddan skriver:

   Jo då

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Julbak, julgodis och julens drycker

Julbaket, julgodiset och juldrycken ska vi inte heller glömma. Julförberedelserna brukar börja med julbak och tillverkning av julgodis, som dessutom är en uppskattad julklapp. Juldryckerna passar inte bara i jul utan hela hösten och vintern. Här finns noga utvalda recept och julens allra godaste smaker samlade.