15 färdiga lekar till jul

15 färdiga lekar till jul

Att leka lekar hör julen till! I samarbete med www.grapevine.nu presenterar vi färdiga lekar för julfest, glöggmys och självaste julfirandet – för stor och liten! Lekarna med allt som behövs beställer man, laddar hem och skriver själv ut!

Här finns lekar för de vuxnas julfestligheter – och hela familjens. Här hittar du lekar för barnens julfester eller kul lekar om väntan på tomten blir för lång.

Julfestlekar för vuxna och hela familjen

Årets julquiz – aktuellt, fyndigt och riktigt juligt

Varje år gör grapevine ett nytt julquiz om allt som har med julen att göra! Fyndiga frågor och stämningsskapande musik. Frågor, svarformulär, facit och spellista ingår.
Läs mer>>

En livsfarlig jul – mordgåta i juletid

Bjud på julbord med mord! En enkelt genomförbar mordgåta där alla är detektiver. Kan dina gäster lista ut vem som begår ett mord under familjen af Granes traditionella julfirande på Granehof?
Läs mer>>

Julfest! – Festlek med stationer

Placera ut åtta färdiga stationer och låt dina gäster tävla i grenar som ”Vem är tomten?”, ”Vilken är julsången?” och ”Vilken var julen?” – och om du vill snapsprovning och juldoftning!
Läs mer>>

Mingelquiz Jul – Mingla och quizza!

Låt gästerna dricka glögg, äta pepparkakor och mingla medan de minglar och svarar på riktigt fyndiga quizfrågor om julen! Enkelt och supertrevligt!
Läs mer>>

Julmusikquiz – Julmusik till varje fråga

Ett julquiz med extra mycket bjällerklang och julmusik – men också lite knepiga kunskapsfrågor om allt som har med julen att göra.
Läs mer>>

SingSong musiktävling: Julspecial – för alla som vill sjunga!

Textremsor, bildfrågor och roliga temafrågor där det både ska lyssnas på julmusik och sjungas. Kul lagtävling som garanterat hörs!
Läs mer>>

Christmas Quiz – julquiz på engelska

För alla som firar en internationell jul finns här ett julquiz på engelska där man inte behöver känna till vem Arne Weise är.
Läs mer>>

Julmelodikryss – Julmys!

En riktigt mysigt och lite stillsammare festlek där man enskilt, i par eller lag löser att melodikryss bara med julmusik. Perfekt för uppesittarkvällen eller självaste julafton.
Läs mer>>

Bordsplaceringslek för julbordet – Ladda hem GRATIS!

En kul bordsplaceringslek för upp till 32 gäster. Här hittar du en rabattkod så att du får ladda hem bordsplaceringsleken gratis! https://www.firafest.se/vi-bjuder-pa-bordsplaceringslek-till-julfest-och-julbord

Mer julkul

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Julbak, julgodis och julens drycker

Julbaket, julgodiset och juldrycken ska vi inte heller glömma. Julförberedelserna brukar börja med julbak och tillverkning av julgodis, som dessutom är en uppskattad julklapp. Juldryckerna passar inte bara i jul utan hela hösten och vintern. Här finns noga utvalda recept och julens allra godaste smaker samlade.