Jullekar för barnen

Jullekar för barnen

För barnens julfester i samband med julavslutningar av olika slag, julfesten hemma eller själva julfirandet för släktens barn – i samarbete med grapevine.nu presenterar vi ett antal riktigt roliga, juliga och färdiga lekar – beställ, ladda hem och skriv ut. Enklare – och juligare – blir det inte! Quiz, mordgåtor och andra festlekar till de vuxnas julfest, glöggmys och julfirande hittar du här>>

Tomtarnas uppdrag – julfestlek för barn

Barnen måste lösa tomtarnas 8 kluriga uppdrag för att lista ut vad som finns i deras hemliga julklapp. Kan de lista ut det får de öppna paketet! För barn i åldern ca. 8-12 år.
Läs mer>>

Julmysteriet – en mysig skattjakt för barn

Barnen måste rädda julen! Det magiska stoftet som gör att tomtens renar kan flyga är borta. Barnen måste lösa knepiga gåtor för att hitta det – och då få tomtens belöning! Finns i två svårighetsnivåer, för barn i åldern 4-6 år och i åldern 7-10 år.
Läs mer>>

Julklappsjakten – som en roligare tipspromenad för många

De juliga frågorna sätts upp ute eller inne som i en tipspromenad. Varje rätt svar ger en bokstav som bildar ett lösenord! Finns i två varianter, för barn i förskoleåldern och en för barn från ca. 7 år.
Läs mer>>

Juljakten – en kul skattjakt i mobilen

Julens roligaste skattjakt – i mobilen! Låt barnen springa av sig eller hela familjen smälta julbordet med en julkulig skattjakt som löses i mobilen. Du bestämmer själv när, var och hur långt!
Läs mer>>

Barnens julsångsquiz – ett quiz för de yngsta

Mysigt quiz med alla de välkända julsångerna för de allra yngsta.
Läs mer>>

Jullåtsquiz för ungdomar

Ett jullåtsquiz som passar till julfest och julmys för barn och ungdomar i ålder från ca. 11 år. En färdig spellista ingår.
Läs mer>>

LADDA HEM JULENS FINASTE SÅNGHÄFTE GRATIS!

Ett superfint gratis sånghäfte till julbordet bjuder vi på! Ett långsmalt snyggt häfte med 10 roliga sånger och snapsvisor för julbordet.
Här finns rabattkod för att ladda ner det helt gratis! >>

 

Mer julkul

1 Kommentarer

  1. Alexander skriver:

    God jul 🙂

Posta en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Julbak, julgodis och julens drycker

Julbaket, julgodiset och juldrycken ska vi inte heller glömma. Julförberedelserna brukar börja med julbak och tillverkning av julgodis, som dessutom är en uppskattad julklapp. Juldryckerna passar inte bara i jul utan hela hösten och vintern. Här finns noga utvalda recept och julens allra godaste smaker samlade.