Tunnbrödsrullar med renstek och pepparrotsfraiche

Tunnbrödsrullar med renstek och pepparrotsfraiche

Perfekt tilltugg till både julbordet, julfesten och glöggminglet!

Portioner/mängd: Ger 12 st

Ingredienser

  • 1/4 huvud rosésallad
  • 2 deciliter Crème Fraiche
  • 1 matsked pepparrot (riven)
  • 2 teskedar citronsaft
  • 1 tesked rosépeppar
  • 100 gram rökt renstek (i skivor)
  • 2 st mjuka tunnbröd

Gör så här:

  • 1

    Skiva rosésallad tunt.

  • 2

    Blanda crème fraiche med riven pepparrot och citronsaft.Tillsätt rosépeppar.

  • 3

    Fördela renstek, sallad och pepparrotsfraiche på tunnbröden.

  • 4

    Rulla ihop och skär i ca 3 cm stora bitar.

Recept skapat av: www.norrmejerier.se