Gubbröra

Gubbröra på knäckebröd

Gubbröra passar till mycket. Med en smaksatt crème fraiche blir gubbröran ännu godare.

Portioner/mängd: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 1 liten burk ansjovis (à 125 gram)
  • 2 matskedar Crème Fraiche Vitlök
  • 1 matsked persilja (hackad)
  • nymald vitpeppar
  • knäckebröd
  • persiljekvist

Gör så här:

  • 1

    Koka äggen i 8 min från att vattnet börjat koka. Skala och finhacka äggen.

  • 2

    Hacka ansjovisen och blanda med ägget.

  • 3

    Rör i crème fraiche och persilja.

  • 4

    Krydda med vitpeppar och servera gubbröran på knäckebröd. Dekorera med persilja.

Recept skapat av: www.norrmejerier.se